Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z podrobów"
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9168
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 95
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 73
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9168
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 95
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 73
Składniki
Mięso i podroby umyj, oczyść i pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek obierz i drobno posiekaj.
W większym rondelku rozgrzej olej, przyrumień na nim cebulę i dodaj pokrojone mięso i podroby.
Obsmaż z wszystkich stron i zalej bulionem. Dodaj czosnek, kminek, majeranek i pieprz. Przykryj i duś przez 45 minut. Gulasz zagęść mąką.Źródło: Na żywo