Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z serc indyczych"
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 451
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32628
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 111
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 451
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32628
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 111
Składniki
Serca dokładnie oczyść, umyj, pokrój w paski. Oliwę rozgrzej na patelni, włóż serca, smaż na małym ogniu 15-20 minut.
Cebule obierz, pokrój w piórka. Pieczarki oczyść, pokrój na plasterki. Razem z cebulą dodaj do serc, duś do miękkości. Przypraw solą, pieprzem, słodką i ostrą papryką.
Śmietanę wymieszaj z mąką, wlej do gulaszu, wymieszaj, zagotuj. Przypraw do smaku. Gulasz posyp grubo posiekaną natką.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość porcji: 8. Cena za porcję: 1,90 zł.
Przepis przysłała Zofia Vogt z Bielska-Białej.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie