Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Hamburgery z sałatą"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3323
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1163
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3323
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1163
Składniki
<strong>Pani Tatiana Lewandowska ze Świecia</strong>
• Mięso mielone wymieszaj z drobno pokrojoną cebulą, dodaj musztardę, keczup, jajko, bułkę tartą. Dopraw do smaku solą i pieprzem ziołowym. Z mięsa uformuj płaskie kotlety. Kładź je na kratce grilla, opiekaj z każdej strony 10-15 minut.
Sałatę drobno posiekaj, wymieszaj z oliwą i sokiem z cytryny. Drugą cebulę pokrój w krążki i lekko zeszklij na oliwie. Bułki posmaruj keczupem, nakładaj kolejno: sałatę, usmażone kotlety, podsmażoną cebulkę, znowu keczup i plaster pomidora ze świeżą bazylią.Źródło: Dobry Tydzień