Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3013
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3013
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 235
Składniki
Do opieczonej w piecu bułki, wkładamy parówkę (ja polecam Tarczyński Naturalnie 100% szynki, ze względu na skład) uprzednio polewając pieczywo sosem musztardowym. Następnie dodajemy kapustę zasmażaną z boczkiem wędzonym, cebulą i dodatkiem masła palonego.
Na kapustę kładziemy słupki szalotki karmelizowanej w brązowym cukrze. Hot doga polewamy sosem musztardowym i dekorujemy świeżo ściętym szczypiorkiem.