Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Hot-dogi z sosem chrzanowym"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Białą kiełbasę obsmaż na patelni grillowej, aż się zrumieni. Kiszone ogórki pokrój w cienkie plasterki. Bułki przetnij wzdłuż na pół.
Na bułkę połóż plasterek żółtego sera oraz 3-4 plasterki ogórka. Na wierzch połóż usmażoną kiełbasę. Smaż hot dogi na patelni grillowej po 2-3 minuty z każdej strony.
Wymieszaj sosu chrzanowego, ew. przypraw szczyptą cukru, soli. Sosem polej gorącą kanapkę. Hot dogi smaczne są także z sosem musztardowym.
Kiełbaski oraz przekrojone bułki możesz także zrumienić wcześniej w nagrzanym piekarniku.
Porcje 10
25 min
Cena 3,85zł
Kalorie 516 kcalŹródło: Bella Relaks