Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3543
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1208
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1071
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 185
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3543
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1208
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1071
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 185
Składniki
Na smalcu podsmażyć pokrojone żołądki i rozdrobnioną cebulkę. Następnie wlać 1/2 litry wody. Żołądki przyprawić i dusić do miękkości. Rozetrzeć mąkę ze śmietaną i kilkoma łyżkami wody. Zawiesinę wlać do podrobów, energicznie zamieszać. Całość zagotować. Smacznego. Do zawiesiny można dodać odrobinę soli, wówczas mamy pewność, że śmietana się nie zetnie. :-)