Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Indyjska chana masala"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 265
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 198
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 54
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 265
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 198
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 54
Składniki
Na patelni rozgrzej tłuszcz i podsmaż cebulę. Gdy się zarumieni, dodaj kumin, garam masala, imbir, kurkumę, kolendrę i czosnek. Smaż cały czas mieszając, aż przyprawy zaczną wydzielać aromat. Następnie dodaj ciecierzycę, rozgniecione pomidory i sól. Całość gotuj około 5 minut. Danie podawaj z ryżem wymieszanym z warzywami. Posyp natką pietruszki.Źródło: Na żywo