Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-ostro na sycący obiad
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4513
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 32
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 63
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4513
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 32
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 63
Składniki
Pierś z indyka umyć, wykroić wszystko co się nie podoba (jeśli potrzeba ;) ), pokroić w duże plastry jak na kotlety. Wszystkie pozostałe składniki zmieszać ze sobą i włożyć do takiej marynaty indyka. Najlepiej zostawić na jakiś czas, żeby się smaki przegryzły - np. na godzinę. Smażyć na złoty kolor, podawać na ciepło.