Do góry

Dania główne Przepis na:

Indyk miodowo-musztardowy z imbirem

Indyk miodowo-musztardowy z imbirem

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 435

Dodano:

Odsłon: 683

Słodko-ostro na sycący obiad
Reklama
Reklama
Indyk miodowo-musztardowy z imbirem

Przygotowanie

  1. Pierś z indyka umyć, wykroić wszystko co się nie podoba (jeśli potrzeba ;) ), pokroić w duże plastry jak na kotlety. Wszystkie pozostałe składniki zmieszać ze sobą i włożyć do takiej marynaty indyka. Najlepiej zostawić na jakiś czas, żeby się smaki przegryzły - np. na godzinę. Smażyć na złoty kolor, podawać na ciepło.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń