Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk - pyszne białe mięso, które podbija podniebienia Polaków. Jak odpowiednio przyrządzić indyka z warzywami? Wystarczy parę chwil, by przygotować to wyborne danie, które posmakuje każdemu. Zobaczcie, jak szybko przyrządzić przepysznego indyka z warzywami!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1245
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 455
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3409
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 998
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1245
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 455
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3409
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 998
Składniki
Przygotować warzywa – czosnek obrać, paprykę pokroić w paski, cukinię w plasterki, cebulę w ćwiartki. Mięso podzielić na 3 części.
W rękawie do pieczenia układać pokrojone mięso, spryskać oliwą, przyprawić tymiankiem, solą i pieprzem, ułożyć połowę warzyw, przykryć kolejny kawałkiem mięsa, ponownie spryskać oliwą i przyprawić tymiankiem, solą i pieprzem, ułożyć drugą część warzyw, na samej górze położyć mięso i zamknąć rękaw.
Piec 40 minut w 180 stopniach przy grzaniu góra-dół, podawać na ciepło.