Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk - pyszne białe mięso, które podbija podniebienia Polaków. Jak odpowiednio przyrządzić indyka z warzywami? Wystarczy parę chwil, by przygotować to wyborne danie, które posmakuje każdemu. Zobaczcie, jak szybko przyrządzić przepysznego indyka z warzywami!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 667
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 399
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1830
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 667
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 399
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1830
Składniki
Przygotować warzywa – czosnek obrać, paprykę pokroić w paski, cukinię w plasterki, cebulę w ćwiartki. Mięso podzielić na 3 części.
W rękawie do pieczenia układać pokrojone mięso, spryskać oliwą, przyprawić tymiankiem, solą i pieprzem, ułożyć połowę warzyw, przykryć kolejny kawałkiem mięsa, ponownie spryskać oliwą i przyprawić tymiankiem, solą i pieprzem, ułożyć drugą część warzyw, na samej górze położyć mięso i zamknąć rękaw.
Piec 40 minut w 180 stopniach przy grzaniu góra-dół, podawać na ciepło.