Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Warzywa pokroić w słupki. nagrzac piekarnik do 70 stopni. Filety sola i pieprzem doprawić. Filety z kazdej strony 1min do 1,5 min smażyć. Włozyc do nagrzanego piekarnika do 70 stopni i 45 min dusić w piekarniku. Warzwa dusic w tłuśzczu po smazeniu mięsa. dodać carry.
Dodac wino i gotować tak długo az wino wyparuje.Dodać smietane i pare kropel cytryny. doprawic sola i pieprzem. pokroić filet na plastry i polac sosem. Smacznego