Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sprytna sztuczka Jak obrać paprykę? Opiecz ją przez 20 minut w piekarniku w 200 stopniach C. Kiedy cała sczernieje, przełóż do foliowej torebki i zwiąż. Gdy przestygnie, bez trudu ściągniesz z niej skórkę.
Propozycja na salsę wzbogaconą o pistacje.
Odsłon: 101
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
Odsłon: 170
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26641
Propozycja na salsę wzbogaconą o pistacje.
Odsłon: 101
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
Odsłon: 170
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26641
Składniki