Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często było tak, że rozpakowany chleb po dwóch dniach był czerstwy? Pomidor zostawiony w lodówce kurczył się i psuł? Świeże jabłko pomoże przedłużyć zdatność do spożycia.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 360
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 578
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1073
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 360
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 578
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1073
Składniki
Do chlebaka włóż przekrojone jabłko. Uwolni ono swoją wilgoć pozostawiając Twoje pieczywo miękkie.
Warzywa – dwa plasterki jabłka położone na przekrojone warzywo zachowają Twój produkt w nienaruszonym stanie. fot. 123rf/picsel