Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często było tak, że rozpakowany chleb po dwóch dniach był czerstwy? Pomidor zostawiony w lodówce kurczył się i psuł? Świeże jabłko pomoże przedłużyć zdatność do spożycia.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1073
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1512
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1073
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1512
Składniki
Do chlebaka włóż przekrojone jabłko. Uwolni ono swoją wilgoć pozostawiając Twoje pieczywo miękkie.
Warzywa – dwa plasterki jabłka położone na przekrojone warzywo zachowają Twój produkt w nienaruszonym stanie. fot. 123rf/picsel