Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele razy zdarzyło Ci się, że Twoje placki ziemniaczane przywierały do patelni i nie dało się ich zdjąć? Jajko sadzone się przypaliło, bo nie dało się go zdjąć z patelni? Mamy na to sposób!
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1074
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113460
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1514
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1074
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113460
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1514
Składniki
Nie trzeba litrów tłuszczu lub niezarysowanej patelni. Wystarczy, że przed smażeniem natrzesz patelnię solą. W ten sposób już nic Ci się nie przypali. fot. 123rf/picsel