Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota. Polecam.
Odsłon: 220
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 386
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 139
Pychota. Polecam.
Odsłon: 220
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 386
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 139
Składniki
Dynię przekroić na pół i upiec w piekarniku w 200 stopniach, przez godzinę, aż będzie miękka. Następnie usunąć pestki. Dynię obrać i zmiksować blenderem na gładką masę. Powstałe puree można przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.