Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy gar na ostatnie przebłyski letniego słońca
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11733
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 90
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8274
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155210
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1137
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11733
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 90
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8274
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155210
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1137
Składniki
Mięso podsmażamy na smalcu z pokrojoną w kostke papryką, pieczarkami i cebulą przyprawiamy do smaku.
Gdy warzywa będą pół twarde dodajemy pokrojoną w grubą kostkę cukinie.Następnie wrzucamy puszkę kukurydzy. Na końcu dodajemy przecier pomidorowy, ziele, liść laurowy i dusimy przez 10 min.