Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy gar na ostatnie przebłyski letniego słońca
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 692
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1010
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2021
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 692
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1010
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2021
Składniki
Mięso podsmażamy na smalcu z pokrojoną w kostke papryką, pieczarkami i cebulą przyprawiamy do smaku.
Gdy warzywa będą pół twarde dodajemy pokrojoną w grubą kostkę cukinie.Następnie wrzucamy puszkę kukurydzy. Na końcu dodajemy przecier pomidorowy, ziele, liść laurowy i dusimy przez 10 min.