Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Julienne z kurczakiem i grzybami
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Składniki
Drobno posiekaj cebulę, pokrój filet z kurczaka na małe kawałki, pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni usmażyć cebulę, filety z kurczaka, pieczarki. Wlać śmietanę, dodać mąkę, sól, pieprz do smaku, koperek. Masę przełożyć do foremek, posypać startym serem. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez 10 minut.