Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Julienne z kurczakiem i grzybami
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 240
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27202
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 240
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27202
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Drobno posiekaj cebulę, pokrój filet z kurczaka na małe kawałki, pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni usmażyć cebulę, filety z kurczaka, pieczarki. Wlać śmietanę, dodać mąkę, sól, pieprz do smaku, koperek. Masę przełożyć do foremek, posypać startym serem. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez 10 minut.