Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało nam potrzeba produktów, pracy w wykonaniu, żeby powstało nam pyszne danie obiadowe. Mięso z kaczki podane w pysznym sosie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2661
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2944
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2661
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2944
Składniki
1. Mięso obieramy z kości, myjemy, solimy i układamy w woreczku do pieczenia. 2. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 °C.
3. Miód rozpuszczamy w garnku, dodajemy żurawinę, podlewamy ½ szklanki wody, doprawiamy pieprzem i gotujemy 20 minut.
4. Mięso z kaczki po upieczeniu przekładamy do sosu i prużymy 10 minut.