Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało nam potrzeba produktów, pracy w wykonaniu, żeby powstało nam pyszne danie obiadowe. Mięso z kaczki podane w pysznym sosie.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 84
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 190
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 84
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 190
Składniki
1. Mięso obieramy z kości, myjemy, solimy i układamy w woreczku do pieczenia. 2. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 °C.
3. Miód rozpuszczamy w garnku, dodajemy żurawinę, podlewamy ½ szklanki wody, doprawiamy pieprzem i gotujemy 20 minut.
4. Mięso z kaczki po upieczeniu przekładamy do sosu i prużymy 10 minut.