Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało nam potrzeba produktów, pracy w wykonaniu, żeby powstało nam pyszne danie obiadowe. Mięso z kaczki podane w pysznym sosie.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 331
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 117
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 46
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 167
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 331
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 117
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 46
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 167
Składniki
1. Mięso obieramy z kości, myjemy, solimy i układamy w woreczku do pieczenia. 2. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 °C.
3. Miód rozpuszczamy w garnku, dodajemy żurawinę, podlewamy ½ szklanki wody, doprawiamy pieprzem i gotujemy 20 minut.
4. Mięso z kaczki po upieczeniu przekładamy do sosu i prużymy 10 minut.