Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało nam potrzeba produktów, pracy w wykonaniu, żeby powstało nam pyszne danie obiadowe. Mięso z kaczki podane w pysznym sosie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1166
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9847
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4531
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1166
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9847
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4531
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Składniki
1. Mięso obieramy z kości, myjemy, solimy i układamy w woreczku do pieczenia. 2. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 °C.
3. Miód rozpuszczamy w garnku, dodajemy żurawinę, podlewamy ½ szklanki wody, doprawiamy pieprzem i gotujemy 20 minut.
4. Mięso z kaczki po upieczeniu przekładamy do sosu i prużymy 10 minut.