Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: – chleb żytni – pastrami – sos musztardowy Przygotowanie sosu musztardowego: – 1 łyżka musztardy delikatesowej – łyżeczka miodu – 0,2 kg obranych jabłek – 0,01 kg białej cebuli Wszystko blendujemy, a potem dodajemy: – 1 małą łyżkę musztardy miodowej – 1 łyżeczkę musztardy francuskiej Przepis: Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego ????
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5235
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34473
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2135
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113798
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5235
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34473
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2135
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113798
Składniki
Przepis: Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego