Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: – chleb żytni – pastrami – sos musztardowy Przygotowanie sosu musztardowego: – 1 łyżka musztardy delikatesowej – łyżeczka miodu – 0,2 kg obranych jabłek – 0,01 kg białej cebuli Wszystko blendujemy, a potem dodajemy: – 1 małą łyżkę musztardy miodowej – 1 łyżeczkę musztardy francuskiej Przepis: Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego ????
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2654
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5402
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2654
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5402
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 231
Składniki
Przepis: Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego