Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kanapki z łososiem, awokado i kaparami"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4100
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34248
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1819
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113673
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4100
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34248
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1819
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113673
Składniki
Przekrój bułki na pół. Każdą połówkę podsmaż na patelni (najlepiej grillowej).
Posmaruj każdą twarożkiem, nałóż po kawałku łososia.
Obierz awokado i pokrój na cienkie półplasterki. Układaj na warstwie serka i łososia.
Polej wrzątkiem ogórka i obieraczką wytnij cienkie długie paski. Układaj na każdej kanapce, zwijając dekoracyjnie w rulonik.
Posyp po wierzchu świeżo zmielonym pieprzem i kaparami.
Skrop łososia cytryną. To zawsze podnosi smak ryby!Źródło: Olivia