Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kapuśniak na wołowinie"
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 87
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 77
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 87
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 77
Składniki
Na mięsie wołowym ugotuj wywar. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie, majeranek, kminek, pieprz i sól. Gdy mięso będzie już miękkie, pokrój je w kostkę i ponownie dodaj do zupy razem z rozdrobnionymi warzywami.
Poszatkowaną kapustę przesmaż na rozgrzanym oleju, po czym dorzuć do garnka i gotuj około pół godziny.
Na koniec zeszklij na maśle posiekaną cebulę, oprósz ją mąką i również dodaj do zupy.
Po kwadransie gotowania zdejmij z ognia kapuśniak i rozlej do talerzy.Źródło: Kurier TV