Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra sałatka, najbardziej pasuje do mięs. Najlepiej smakuje na następny dzień.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10632
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4785
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 875
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9046
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1336
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10632
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4785
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 875
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9046
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1336
Składniki
Kapuste pokroić w paseczki( nie za drobno bo straci smak) wrzucić do garnka z posoloną wodą i gotować. Gdy kapusta zacznie robić się miekka dolać octu. Gdy będzie już miekka wylać wode i ostudzić. Ostudzoną kapustę wrzucamy do miski dodajemy ananasa pokrojonego w kosteczke(NIE WYLEWAĆ SOKU). Dodajemy sos i przyprawiamy do smaku:) SOS: Do miseczki dać majonez mieszając dodać odrobine soku z ananasa, tak by miało dość gęstą konsystencję Pozostaje jeść i rozkoszować się smakiem:P