Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra sałatka, najbardziej pasuje do mięs. Najlepiej smakuje na następny dzień.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 376
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 376
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kapuste pokroić w paseczki( nie za drobno bo straci smak) wrzucić do garnka z posoloną wodą i gotować. Gdy kapusta zacznie robić się miekka dolać octu. Gdy będzie już miekka wylać wode i ostudzić. Ostudzoną kapustę wrzucamy do miski dodajemy ananasa pokrojonego w kosteczke(NIE WYLEWAĆ SOKU). Dodajemy sos i przyprawiamy do smaku:) SOS: Do miseczki dać majonez mieszając dodać odrobine soku z ananasa, tak by miało dość gęstą konsystencję Pozostaje jeść i rozkoszować się smakiem:P