Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, tanie aromatyczne danie - kapusta, kiełbasa i pomidory plus koperek- zestaw doskonały. Do tego kromka chleba albo ziemniaki z wody.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424895
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10679
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424895
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10679
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Przełożyć do miski. Obrać i zetrzeć marchewkę Cebulę posiekać w kosteczkę.
W garnku rozgrzać olej, dodać cebulę, smażyć ok 3 minuty aż się zeszkli, dodać kiełbasę, smażyć kolejne 4 minut, następnie dodać marchewkę i kapustę, zalać 1 litrem wody, dodać ½ łyżeczki soli i popieprzyć. Gotować 40 minut.
Na koniec dodać przecier pomidorowy,gotować kolejne 5 minut, na koniec dodać koperek, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Podawać z chlebem albo ziemniakami.