Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka marchewkowo-porowa"
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 32
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 964
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 251
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37435
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 32
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 964
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 251
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37435
Składniki
Karkówkę umyj, osusz, pokrój na grube plastry. Natrzyj z obydwu stron solą i pieprzem. Ułóż w natłuszczonej formie, posmaruj keczupem.
Pory oczyść, umyj, pokrój na plastry, ułóż na mięsie. Posmaruj majonezem. Marchewki obierz, umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Posyp karkówkę.
Wstaw do rozgrzanego do temp. 150°C piekarnika, piecz półtorej godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 12, cena za porcję 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie