Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka marchewkowo-porowa"
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 519
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2997
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 519
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2997
Składniki
Karkówkę umyj, osusz, pokrój na grube plastry. Natrzyj z obydwu stron solą i pieprzem. Ułóż w natłuszczonej formie, posmaruj keczupem.
Pory oczyść, umyj, pokrój na plastry, ułóż na mięsie. Posmaruj majonezem. Marchewki obierz, umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Posyp karkówkę.
Wstaw do rozgrzanego do temp. 150°C piekarnika, piecz półtorej godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 12, cena za porcję 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie