Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka marchewkowo-porowa"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 739
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 164
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31366
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 436
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 739
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 164
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31366
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 436
Składniki
Karkówkę umyj, osusz, pokrój na grube plastry. Natrzyj z obydwu stron solą i pieprzem. Ułóż w natłuszczonej formie, posmaruj keczupem.
Pory oczyść, umyj, pokrój na plastry, ułóż na mięsie. Posmaruj majonezem. Marchewki obierz, umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Posyp karkówkę.
Wstaw do rozgrzanego do temp. 150°C piekarnika, piecz półtorej godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 12, cena za porcję 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie