Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Karkówka miodowo-keczupowa"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Składniki
Miód, keczup, sos sojowy, lubczyk, suszone pomidory, ziele angielskie, olej i szczyptę pieprzu dokładnie wymieszaj. Mięso umyj, osusz. Nakłuj w kilku miejscach.
Dokładnie natrzyj przygotowaną marynatą, szczelnie owiń folią spożywczą. Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki.
Naczynie żaroodporne wyłóż folią aluminiową. Ułóż mięso, posmaruj pozostałą marynatą. Piecz 90 minut w temp. 200°C, dość często podlewając wytwarzającym się sosem.Źródło: Chwila dla Ciebie