Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka po chińsku"
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 246
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22487
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 251
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 246
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22487
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 251
Składniki
Wódkę, imbir i ostrą paprykę wymieszaj. Dodaj pokrojoną karkówkę i odstaw. Kapustę, pora i paprykę pokrój w paski, a czosnek posiekaj. Warzywa oprósz mąką i wymieszaj.
Na mocno rozgrzanej patelni usmaż mięso. Jak nabierze złotego koloru, dodaj warzywa i smaż przez 20 minut. Dopraw sosem sojowym, octem i miodem.Źródło: Na żywo