Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka po chińsku"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4682
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34349
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2047
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113733
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4682
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34349
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2047
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113733
Składniki
Wódkę, imbir i ostrą paprykę wymieszaj. Dodaj pokrojoną karkówkę i odstaw. Kapustę, pora i paprykę pokrój w paski, a czosnek posiekaj. Warzywa oprósz mąką i wymieszaj.
Na mocno rozgrzanej patelni usmaż mięso. Jak nabierze złotego koloru, dodaj warzywa i smaż przez 20 minut. Dopraw sosem sojowym, octem i miodem.Źródło: Na żywo