Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka w "jajku""
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 16
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 45
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23767
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 445
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 267
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 16
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 45
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23767
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 445
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 267
Składniki
Kapustę ugotuj na miękko w osolonej wodzie. Odcedź, ostudź i drobno pokrój. Pokrój w kostkę karkówkę, oprósz przyprawami i odłóż mięso na 2-3 godziny. Pieczarki umyj, pokrój w plasterki. Wymieszaj kapustę, podsmażone pieczarki oraz mięso. Farsz podgrzewaj kilka minut. Przypraw do smaku. Chleb włóż do foremek na mufinki i piecz 15 min. Wyjmij. Jedną kromkę napełnij farszem, nakryj drugą.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję 1,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie