Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 245
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 521
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 975
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 260
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 245
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 521
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 975
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 260
Składniki
Mięso natrzeć solą,pieprzem i papryką,smażyć je po 8 minut z każdej strony na rozgrzanym oleju
Na gorącym tłuszczu po smażeniu kotletów podsmażamy pokrojoną w krążki cebulę.Dodajemy pokrojone w plasterki ogórki i chwilę dusimy,po czym opruszamy je mąką i podsmażamy na jasny kolor.Zasmażkę rozprowadzamy rosołem.Gotujemy 5 minut i dodajem śmietanę i zioła i doprawiamy octem.
Mięso podawać z sosem i ziemiaczkami.