Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla klasycznej karkowki,tak przygotowana jest rownie smaczna.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 47
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18586
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7101
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30702
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 47
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18586
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7101
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30702
Składniki
Mieso nacieramy przyprawa do karkowki. Papryke,seler i marchewke kroimy na niewielkie kawalki,pieczarki na grubsze plastry a cebule na cienkie..Wszystko to mieszamy razem i solimy (ostroznie z sola poniewaz przyprawa do karkowki jest slona i bulion rowniez ) 1/4 warzyw ukladamy na spodzie naczynia zaroodpornego,nastepnie ukladamy plastry miesa i przykrywamy reszta warzyw.Wszystko to polewamy bulionem wymieszanym z koncentratem pomidorowym..Tak przygotowana karkowke przykrywamy folia aluminiowa i pieczemy w 180° 1-1,5 godziny Pod koniec pieczenia (15' przed koncem) sciagamy folie aluminiowa.