Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karp marynowany"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3139
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154611
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 994
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 395
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3139
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154611
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 994
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 395
Składniki
Filety nasolić i wstawić na godzinę do lodówki. Na patelni rozgrzać olej, usmażyć rybę ze wszystkich stron, przełożyć do szklanego naczynia. W garnku zagotować ok. 1 l wody, dodać ocet, pokrojoną w plasterki cebulę i przyprawy, zagotować, zdjąć z ognia, ostudzić zalać rybę chłodna marynatą, wstawić do lodówki i marynować 2-3 dni.Źródło: INTERIA.PL