Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety z kurczaka przykryte smaczną pierzynką.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1211
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 327
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1211
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 327
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
1. Mięso kroimy na cienkie plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Z papryk usuwamy nasiona i drobno kroimy.
6. Ogórki kroimy kostkę, dodajemy do papryki.
7. Kukurydzę odlewamy z zalewy, przekładamy do warzyw.
8. Następnie dodajemy ketchup oraz majonez i mieszamy.
9. Gotowy farsz nakładamy do kotlety.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy wierzch kotletów.
11. Zapiekać 10 minut w 180 ̊C. 12. Kotlety gotowe. 13. Smacznego.