Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja nie tylko na świąteczny stół .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Kiełbasę podziel na dowolnej wielkości kawałki, ponacinaj i podsmaż na złoty kolor na maśle klarowanym. Zdejmij z patelni.
Dodaj masło na patelnię i podsmaż pokrojoną cebulę, dodaj śmietanę, chrzan i musztardę, dopraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem, dodaj podsmażoną kiełbasę i wszystko razem chwilę podgrzewaj.
Podaj z pieczywem. Idealna propozycja na świąteczny stół lub inne okazje czy imprezy.