Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kiełbasa z soczewicą"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Marchewki i pietruszkę pokrój w krążki, białą cebulę w kostkę a czerwoną na plasterki. Kiełbasę pokrój w półplasterki, boczek w kostkę. Olej rozgrzej w garnku, podsmaż białą cebulę, kiełbasę i boczek.
Dodaj posiekany czosnek, posyp tymiankiem. Dodaj warzywa, przyprawy i soczewicę. Wlej 3/4 bulionu, gotuj, podlewając bulionem. Przypraw musztardą.Źródło: Chwila dla Ciebie