Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z patelni, które nie potrzebuje żadnych dodatków. Idealna propozycja na jednogarnkowy obiad. Do jego przygotowania możecie wykorzystać dowolne warzywa, jakie znajdziecie w swojej kuchni.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 47
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10333
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 994
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 47
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10333
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 994
Składniki
Na dużej patelni rozgrzej oliwę. Na gorący tłuszcz wrzuć pokrojoną cebulę i kiełbasę. Po około 5 minutach smażenia dodaj mrożone warzywa. Składniki smaż na średnim ogniu. W trakcie smażenia zawartość patelni podrzucaj tak, aby wszystkie kawałki mięsa i warzyw równo się przysmażyły. Pod koniec smażenia dodaj przyprawy. Całość przemieszaj. Danie będzie gotowe, kiedy wszystkie warzywa będą w środku odpowiednio miękkie.
Gorące warzywa z kiełbasą posyp posiekanym szczypiorkiem. Danie nakładaj na talerze. Smacznego!