Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z patelni, które nie potrzebuje żadnych dodatków. Idealna propozycja na jednogarnkowy obiad. Do jego przygotowania możecie wykorzystać dowolne warzywa, jakie znajdziecie w swojej kuchni.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Na dużej patelni rozgrzej oliwę. Na gorący tłuszcz wrzuć pokrojoną cebulę i kiełbasę. Po około 5 minutach smażenia dodaj mrożone warzywa. Składniki smaż na średnim ogniu. W trakcie smażenia zawartość patelni podrzucaj tak, aby wszystkie kawałki mięsa i warzyw równo się przysmażyły. Pod koniec smażenia dodaj przyprawy. Całość przemieszaj. Danie będzie gotowe, kiedy wszystkie warzywa będą w środku odpowiednio miękkie.
Gorące warzywa z kiełbasą posyp posiekanym szczypiorkiem. Danie nakładaj na talerze. Smacznego!