Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z patelni, które nie potrzebuje żadnych dodatków. Idealna propozycja na jednogarnkowy obiad. Do jego przygotowania możecie wykorzystać dowolne warzywa, jakie znajdziecie w swojej kuchni.
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16966
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 593
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 83
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2802
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16966
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 593
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 83
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2802
Składniki
Na dużej patelni rozgrzej oliwę. Na gorący tłuszcz wrzuć pokrojoną cebulę i kiełbasę. Po około 5 minutach smażenia dodaj mrożone warzywa. Składniki smaż na średnim ogniu. W trakcie smażenia zawartość patelni podrzucaj tak, aby wszystkie kawałki mięsa i warzyw równo się przysmażyły. Pod koniec smażenia dodaj przyprawy. Całość przemieszaj. Danie będzie gotowe, kiedy wszystkie warzywa będą w środku odpowiednio miękkie.
Gorące warzywa z kiełbasą posyp posiekanym szczypiorkiem. Danie nakładaj na talerze. Smacznego!