Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klops z mielonej karkówki"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1831
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Mięso wymieszaj z jajkami, śmietaną, solą i pieprzem. Boczek i szynkę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj, a pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni rozgrzej masło. Podsmaż cebulę, boczek i szynkę.
Dodaj warzywa i pieczarki. Dopraw i podsmaż. Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Piecz 50 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo