Do góry

Dania główne Przepis na:

Klopsiki nadziewane pieczarkami

Klopsiki nadziewane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 770 Ocena: 6582

Dodano:

Odsłon: 29

Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki nadziewane pieczarkami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pieczarki obgotuj w osolonej wodzie, odcedź, ostudź. Do mielonego mięsa dodaj starte marchewki, pokrojoną paprykę, jajka, bułkę tartą. Przypraw.

  2. Masą mięsną obklej pieczarki. Kulki obtocz w mące. Usmaż na gorącym oleju. Podaj z ziemniakami oraz surówką.

  3. Małgorzata Góralska z Lidzbarka

    Źródło: Takie jest życie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń