Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki z mięsa wołowego"
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 20
Świąteczne smaki.
Odsłon: 59
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 1133
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 20
Świąteczne smaki.
Odsłon: 59
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 1133
Składniki
Bułkę zalej śmietaną. Kiedy dobrze nasiąknie, rozetrzyj ją na gładką masę. Cebulę posiekaj w drobną kostkę i zeszklij na łyżce masła i 2 łyżkach oleju. Połącz z masą.
Dodaj całe mięso, jajko, sól i pieprz. Wyrób gładką masę. Zwilżonymi dłońmi uformuj z masy mięsnej kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Smaż na rumiano na patelni na rozgrzanym oleju z dodatkiem 2 łyżek masła.Źródło: Na żywo