Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki z mięsa wołowego"
Kruche ciastka z maszynki zapraszam po przepis
Odsłon: 953
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 570
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 584
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 367
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 570
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 584
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 367
Składniki
Bułkę zalej śmietaną. Kiedy dobrze nasiąknie, rozetrzyj ją na gładką masę. Cebulę posiekaj w drobną kostkę i zeszklij na łyżce masła i 2 łyżkach oleju. Połącz z masą.
Dodaj całe mięso, jajko, sól i pieprz. Wyrób gładką masę. Zwilżonymi dłońmi uformuj z masy mięsnej kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Smaż na rumiano na patelni na rozgrzanym oleju z dodatkiem 2 łyżek masła.Źródło: Na żywo
Przepisy Dania główne
Dania główne
Racuchy z jabłkami
Dania główne
Krokiety z pieczarkami
Dania główne
Schab pod pierzynką najlepszy jaki jadłam
Dania główne
Pierś z grilla
Racuchy z jabłkami
Racuchy lubią chyba wszyscy dorośli jak i dzieci. Robi się je szybko i są bar...
Odsłon: 79
Krokiety z pieczarkami
Krokiety są bardzo syte. Z podanych ilości wyszło mi 10 sztuk, co spokojnie n...
Odsłon: 64