Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,łatwe,proste bezmięsne danie
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Do maki wbić jajka,dodać ciepłą wodę z zagnieść luźne ciasto.Jeśli będzie za gęste dolać trochę wody.Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Do ciasta dodać utarte jabłka i wymieszać.
Porcje ciasta kłaść łyżką na wrzącą,osoloną wodę i gotować ok 5 min.Po ugotowaniu polać roztopionym masłem i posypać cukrem,smacznego.