Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kociołek z klopsikami po gospodarsku"
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19922
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 500
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 542
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6961
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243773
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19922
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 500
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 542
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6961
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243773
Składniki
Z kiełbasek wyciśnij mięsne nadzienie. Uformuj z niego równej wielkości kuleczki .
Marchewki oraz ziemniaki obierz, umyj, pokrój w kostkę. Fasolkę opłucz, strąki potnij na kawałki. Groszek opłucz, osącz. Klopsiki usmaż na rozgrzanym oleju. Wyjmij.
Na tym samym tłuszczu podsmaż wszystkie warzywa. Zalej je bulionem. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Gotuj na małym płomieniu około 15 minut. Pod koniec gotowania dodaj klopsiki. Gotowe danie posyp posiekaną natką.
30 min Porcja: 330 kcalŹródło: Naj