Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję bardzo smaczne, soczyste kotlety. Gotowanie jest tak bardzo proste, że kotlety nie rozpadają się i są pyszne i satysfakcjonujące. Spróbuj ugotować.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11634
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1298
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11634
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1298
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39329
Składniki
Zetrzyj trzy ziemniaki na grubej tarce i wyciśnij nadmiar wilgoci. Do ziemniaków dodaj mięso mielone, sól i czarny pieprz. Drobno posiekaj zieloną cebulę. Połącz z mięsem mielonym. Dodaj jedno jajko i dobrze wymieszaj.
Uformuj małe placki i podsmaż je z obu stron na oleju roślinnym. W międzyczasie połącz śmietanę, wodę i zioła prowansalskie. Gdy kotlety zostaną usmażone, napełnij je sosem śmietanowym i gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez 20 minut. Podawaj z ziołami. Smacznego!