Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję bardzo smaczne, soczyste kotlety. Gotowanie jest tak bardzo proste, że kotlety nie rozpadają się i są pyszne i satysfakcjonujące. Spróbuj ugotować.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118110
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8420
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2151
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1547
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118110
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8420
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2151
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1547
Składniki
Zetrzyj trzy ziemniaki na grubej tarce i wyciśnij nadmiar wilgoci. Do ziemniaków dodaj mięso mielone, sól i czarny pieprz. Drobno posiekaj zieloną cebulę. Połącz z mięsem mielonym. Dodaj jedno jajko i dobrze wymieszaj.
Uformuj małe placki i podsmaż je z obu stron na oleju roślinnym. W międzyczasie połącz śmietanę, wodę i zioła prowansalskie. Gdy kotlety zostaną usmażone, napełnij je sosem śmietanowym i gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez 20 minut. Podawaj z ziołami. Smacznego!