Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolorowe pierogi"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 730
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5386
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9203
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 112
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 86
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 730
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5386
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9203
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 112
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 86
Składniki
Szpinak rozmroź, marchew obierz, zmiksuj w blenderze. Mąkę wymieszaj ze szczyptą soli, podziel na trzy części. Do pierwszej części dodaj szpinak, do drugiej marchew, a trzecią połącz z gorącym sokiem z buraka. Wyrabiaj, aż ciasto będzie elastyczne. Jeśli to konieczne, dodaj wodę.
Kurczaka, cebulę, ser, szczypiorek posiekaj. Masło rozgrzej na patelni i podsmaż na niej wszystkie , przypraw, smaż 5 minut.
Rozwałkuj ciasto, wykrawaj, nadziewaj, formuj uszka, gotuj 5 minut.
CZAS: około 1 godzinaŹródło: Dobry Tydzień