Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Koperkowa miruna"
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Janeczko z Chełma
Ryby przypraw, skrop sokiem z cytryny. Wstaw do lodówki na godzinę. Panieruj w roztrzepanym jajku i mące. Usmaż na oleju.
Sos: koperek posiekaj. Rosół zagotuj, dodaj koperek, gotuj 3-4 min. Zdejmij z ognia. Śmietanę wyrób z mąką i kilkoma łyżkami rosołu. Resztę rosołu ponownie zagotuj, dodaj śmietanę, mieszając. Zagotuj, odstaw na 5 min.
Dodaj majonez, wymieszaj. Polej rybę, posyp kiełkami.Źródło: Chwila dla Ciebie