Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopertki ze schabu nadziewane pysznym warzywnym farszem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94297
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1892
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5709
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5695
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94297
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1892
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5709
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5695
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Ogórka obieramy drobniutko siekamy, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę również drobno kroimy, dodajemy do ogórka.
5. Brokuły siekamy.
6. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z warzywami, mieszamy.
7. Gotowy farsz wykładamy na każdy kawałek mięsa.
8. Składamy w kopertki.
9. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
10. Obtaczamy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego