Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopertki ze schabu nadziewane pysznym warzywnym farszem.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Ogórka obieramy drobniutko siekamy, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę również drobno kroimy, dodajemy do ogórka.
5. Brokuły siekamy.
6. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z warzywami, mieszamy.
7. Gotowy farsz wykładamy na każdy kawałek mięsa.
8. Składamy w kopertki.
9. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
10. Obtaczamy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego