Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły wam się tradycyjne kotlety drobiowe, polecam pyszne kotlety drobiowe z piekarnika, bez tłuszczu z dodatkiem pieczarek i warzyw. Idealne na ciepło i na zimno jaj również jako danie obiadowe z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej .
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6963
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5267
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2395
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6963
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5267
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2395
Składniki
Piersi opłucz i osusz, a następnie pokrój w kostkę, dodaj startą na tarce marchewkę, pieczarki oraz ser, paprykę i cebule pokrój w kostkę, czosnek przeciśnij przez praskę , szczypiorek posiekaj, wszystko dokładnie wymieszaj.
Dodaj jajka, obie mąki i dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawami.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i wykładaj porcje masy i formując kotleciki drobiowe.
Piec około 25 minut w temperaturze 190 stopni.
Podajemy z ulubionymi dodatkami u mnie frytki z frytkownicy beztłuszczowej i surówką z kapusty pekińskiej . Polecam.