Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna alternatywa dla mięsnych dań
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1067
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 157
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2198
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4234
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1067
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 157
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2198
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4234
Składniki
1. cebulę pokroić w kosteczkę, usmażyć na oleju na rumiano, 2. jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać jajko surowe, 1 łyżkę bułki tartej, sól, pieprz, masa musi być dość ostro przyprawiona, 3. formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano na oleju, 4. podawać np z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty, smazcnego