Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w odmiennej wersji niż tradycyjne panierowane różyczki, doskonała propozycja na bezmięsny obiad...
Kalafior ugotować w osolonej wodzie na pół twardo.
Następnie rozgnieść na drobne kawałki tłuczkiem do ziemniaków.
Dodać przesmażoną na złoty kolor cebulkę, 2 jajka surowe, oraz 2 jajka wcześniej ugotowane na twardo (należy pokroić je w kostkę) koperek, sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem dobrze wymieszać
Formować kotleciki oraz panierować w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor
Dziś postanowiłam zrobić dzień bez obiadu, zamiast dwudaniowego obiadu propon...
Odsłon: 10262
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 9916
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 570
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 9916
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 570
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Następnie rozgnieść na drobne kawałki tłuczkiem do ziemniaków. Dodać przesmażoną na złoty kolor cebulkę, 2 jajka surowe, oraz 2 jajka wcześniej ugotowane na twardo (należy pokroić je w kostkę) koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dobrze wymieszać
Formować kotleciki oraz panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor
Przepisy Dania główne
Dania główne
Klopsiki z białej kiełbasy
Dania główne
Dal- wariacja na temat
Dania główne
Makaron z fasolka szparagowa
Dania główne
Moje Czebureki
Klopsiki z białej kiełbasy
Polecam smaczne klopsiki do sosu chrzanowego lub jakiegokolwiek sosu czy też...
Odsłon: 52
Dal- wariacja na temat
Dal, potrawa kuchni indyjskiej, jest aromatyczny i sycący. Zaserwowany z ryże...
Odsłon: 57