Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w odmiennej wersji niż tradycyjne panierowane różyczki, doskonała propozycja na bezmięsny obiad...
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 221
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27653
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 221
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27653
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Następnie rozgnieść na drobne kawałki tłuczkiem do ziemniaków. Dodać przesmażoną na złoty kolor cebulkę, 2 jajka surowe, oraz 2 jajka wcześniej ugotowane na twardo (należy pokroić je w kostkę) koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dobrze wymieszać
Formować kotleciki oraz panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor