Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w odmiennej wersji niż tradycyjne panierowane różyczki, doskonała propozycja na bezmięsny obiad...
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 152
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14598
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19665
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 152
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14598
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19665
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Następnie rozgnieść na drobne kawałki tłuczkiem do ziemniaków. Dodać przesmażoną na złoty kolor cebulkę, 2 jajka surowe, oraz 2 jajka wcześniej ugotowane na twardo (należy pokroić je w kostkę) koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dobrze wymieszać
Formować kotleciki oraz panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor