Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w odmiennej wersji niż tradycyjne panierowane różyczki, doskonała propozycja na bezmięsny obiad...
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1488
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1701
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1488
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1701
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Następnie rozgnieść na drobne kawałki tłuczkiem do ziemniaków. Dodać przesmażoną na złoty kolor cebulkę, 2 jajka surowe, oraz 2 jajka wcześniej ugotowane na twardo (należy pokroić je w kostkę) koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dobrze wymieszać
Formować kotleciki oraz panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor