Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,chrupiące ,jak zrobicie raz to na pewno powtórzycie,są wspaniałe:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30802
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2912
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30802
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2912
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Składniki
Ugotowaną kaszę gryczaną dać do miski i wystudzić. Dodać bułkę tartą,jajka starte brokuły,usmażonę pieczarki z cebulką ,matke posiekana , i czosnkiem,wyrobić masę. Jeśli jest za rzadka dodać jeszcze tartej bułki. Posolić i popieprzyć ,jesli lubicie ostre smaki dodajcie papryczke chili drobno posiekaną.
Wyrobić rękoma masę ,formować nawilżonymi rękoma małe kotleciki ,obtaczać w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z dwóch stron,potem dać na ręcznik papierowy by tłuszcz się odsączył.
Smacznego życzę!