Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne na ciepło i na zimno. Bardzo polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11299
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11299
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Składniki
Kaszę ugotować wg.przepisu ,tak około 15min. Wystudzić ,a osobno utrzeć na tarce o grubych oczkach...cebulkę,marchew,oscypek,jajka ugotowane na twardo. Posiekać cykorię,natkę seler naciowy,dodać do reszty. Dodać otręby,bułkę tartą,surowe jajka ,pieprz,sól ,wegetę Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki na 10min. Po tym czasie uformować małe kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i smażyć na maśle klarowanym z dwóch stron. Kotleciki są przepyszne podane z sosem grzybowym:) Smacznego życzę!