Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne na ciepło i na zimno. Bardzo polecam:)
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1026
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1026
Składniki
Kaszę ugotować wg.przepisu ,tak około 15min. Wystudzić ,a osobno utrzeć na tarce o grubych oczkach...cebulkę,marchew,oscypek,jajka ugotowane na twardo. Posiekać cykorię,natkę seler naciowy,dodać do reszty. Dodać otręby,bułkę tartą,surowe jajka ,pieprz,sól ,wegetę Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki na 10min. Po tym czasie uformować małe kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i smażyć na maśle klarowanym z dwóch stron. Kotleciki są przepyszne podane z sosem grzybowym:) Smacznego życzę!