Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry wieprzowego schabu bez kości doprawione solą i pieprzem, panierowane w jajku i bułce tartej, usmażone. Podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13467
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 595
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2815
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13467
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 595
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2815
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry schabu z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gotowe kotlety schabowe podajemy z ziemniakami oraz z sałatką warzywną z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk. Smacznego !!!