Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry wieprzowego schabu bez kości doprawione solą i pieprzem, panierowane w jajku i bułce tartej, usmażone. Podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 620
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 454
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 239
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 620
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 454
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 239
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry schabu z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gotowe kotlety schabowe podajemy z ziemniakami oraz z sałatką warzywną z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk. Smacznego !!!