Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry wieprzowego schabu bez kości doprawione solą i pieprzem, panierowane w jajku i bułce tartej, usmażone. Podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 799
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7061
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8657
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 330
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 799
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7061
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8657
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 330
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry schabu z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gotowe kotlety schabowe podajemy z ziemniakami oraz z sałatką warzywną z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk. Smacznego !!!