Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatkiem warzyw i pieczarek z piekarnika. Idealne na zimno lub ciepło z ulubionymi dodatkami.
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 1419
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 77
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 275
Piękna sałatka pełna smaku i kolorów. Pieczona dynia, suszone pomidory, grana...
Odsłon: 69
Tarta świąteczna to bogactwo smaków: kruchego spodu, miękkich wiśni, a także...
Odsłon: 1282
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 1419
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 77
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 275
Piękna sałatka pełna smaku i kolorów. Pieczona dynia, suszone pomidory, grana...
Odsłon: 69
Tarta świąteczna to bogactwo smaków: kruchego spodu, miękkich wiśni, a także...
Odsłon: 1282
Składniki
Piersi z kurczaka pokrój w kostkę. Dodaj startą na tarce marchewkę, pieczarki oraz ser. Paprykę i cebulę pokrój w kostkę, czosnek przeciśnij przez praskę, szczypiorek posiekaj, wszystko razem wymieszaj. Dodaj jajka, obie mąki oraz przyprawy. Wszystko dokładnie połącz.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, z masy formuj kotleciki i układaj na papierze. Piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Podaj z ulubionymi dodatkami u mnie z frytkami i surówką z pekińskiej kapusty.