Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety kapuściane"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12352
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13228
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5481
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12352
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13228
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5481
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Wędlinę pokrój w kostkę. Mąkę wsyp do garnka, wlej bulion warzywny, zmiksuj. Dodaj jajka, połącz.
Dodaj kapustę, wędlinę i natkę, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Z masy usmaż kotleciki na oleju. Osącz z tłuszczu.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie