Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety kapuściane"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5011
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419329
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5011
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419329
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Wędlinę pokrój w kostkę. Mąkę wsyp do garnka, wlej bulion warzywny, zmiksuj. Dodaj jajka, połącz.
Dodaj kapustę, wędlinę i natkę, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Z masy usmaż kotleciki na oleju. Osącz z tłuszczu.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie