Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety kapuściane"
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8015
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 290
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2175
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 692
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8015
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 290
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2175
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 692
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Wędlinę pokrój w kostkę. Mąkę wsyp do garnka, wlej bulion warzywny, zmiksuj. Dodaj jajka, połącz.
Dodaj kapustę, wędlinę i natkę, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Z masy usmaż kotleciki na oleju. Osącz z tłuszczu.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie