Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety kapuściane"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Wędlinę pokrój w kostkę. Mąkę wsyp do garnka, wlej bulion warzywny, zmiksuj. Dodaj jajka, połącz.
Dodaj kapustę, wędlinę i natkę, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Z masy usmaż kotleciki na oleju. Osącz z tłuszczu.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie